Banner
Banner

Video

Lista e mbeshtetesve

Te nderuar miq,

Ju faleminderit per kontributin tuaj! Ne kete hapesire do te publikojme listen e mbeshtetesve qe kane ndihmuar financiarisht gazeten.

Mbeshtetesit e deritanishem:

 1. Agim Saracini
 2. Alfred Perlala
 3. Erida Cela
 4. Gjoke Gojcaj
 5. Fatos Nushi
 6. Albulena Rrafshi
 7. Enver Spahiu
 8. Fitim Rashidi
 9. Bekim Sejdiu
 10. Jeton Lleshi
 11. Fahri Petlla
Banner

Limaj: Nuk i pranoj deshmite e Thacit dhe Veselit

Fatmir Limaj ka kërkuar të hënën që dëshmitë e kryeministrit Hashim Thaçi lidhur me ngjarjet në Kleçkë të shpallen të papranueshme. Të papranueshme i ka konsideruar edhe dëshmitë e ish-shokëve tjerë të luftës që nga Ramë Buja e deri te Kadri Veseli.

Parashtresën që ka bërë me avokatin e tij, Tahir Rrecaj, në bazë të nenit 154 paragrafi 1 dhe 2 të Kodit të Procedurës penale për shpalljen e provave të papranueshme dhe veçimin nga shkresat e lëndës dëshmitë e 46 dëshmitarëve, një pjesë e madhe e të cilëve kanë dhënë nga dy e tri dëshmi, Limaj e ka quajtur “zemër të kundërshtimit”.

“I nderuar hirësi, zemra e kësaj parashtrese është që mbrojtja pyetet dhe kërkon përgjigje se a ka pasur të drejtë prokurori të bëjë hetime pas konfirmimit të aktakuzës? A ka pasur autorizim nga trupi gjykues për vazhdimin e hetimeve? A ka vepruar prokuroria ligjërisht kur u është ofruar dëshmitarëve të mbrojtjes dhe pa autorizimin e trupit gjykues?”, ka shtruar një seri pyetjesh Limaj në seancën që është mbajtur në Gjykatën e Qarkut në Prishtinë.

ALN
Site Meter
Follow Us
Find us on Facebook